top of page

Kokonaisketterä projektipäällikkö

Kokonaisketterä projektipäällikkö on aloitekykyinen ja motivoitunut osaaja, joka saavuttaa tuloksia haasteita kaihtamatta ja on puun ja kuoren välissä kuin kotonaan.

Jos kaipaat kokenutta projektipäällikköä, joka hallitsee kokonaisuuden, osallistaa tekijät ja sidosryhmät, sekä käärii hihat ylös ja upottaa kädet saveen haasteita kaihtamatta, meillä on sinulle oikeat henkilöt. 

Projektipäällikkömme tuovat mukanaan Kokonaisketterän työkalupakin ja kehittävät myös organisaation osaamista yhdessä tekemisen kautta.

Triari_projektipaallikko.png
Triari_Toimintamallit.png

Ketterät toimintamallit

Triarilla on laaja-alainen ja yli 15 vuoden käytännön kokemukseen perustuva asiantuntemus ketterien menetelmien soveltamisesta eri tilanteissa. 

Triarin kehittämä Kokonaisketterä on 2020-luvun palveluorganisaatiolle ja kehityshankkeille suunnattu toimintamalli, joka asettaa liiketoiminnan tukevasti ohjaajan paikalle. Kokonaisketterä auttaa organisaatioita saavuttamaan tavoitteensa, hallitsemaan kokonaisuutta ja luomaan merkitystä.

Triarilla on myös maailmanluokan osaamista ketterän ajattelun soveltamisesta strategiatyöhön ja palvelujohtamiseen. Autamme sinua löytämään toimintamallin, joka istuu organisaatioosi ja strategiaasi. Autamme myös viemään muutoksen käytäntöön yhdessä tekemisen kautta.

Kokonaisketterä ratkaisuarkkitehti

Kokonaisketterä arkkitehti toimii siltana liiketoiminnan ja teknologian välillä. Hän auttaa suunnittelemaan ison kuvan niin prosessien, tavoitteiden kuin teknologian näkökulmasta. 

Arkkitehtuuriosaamisemme on vankalla pohjalla ja lähestymistapamme on maanläheinen. Erityisosaamistamme ovat mm. hyvinvointialueiden viitearkkitehtuurit, tiedolla johtamisen ratkaisut sekä IT-palveluhallinnan ratkaisut. 

Kokonaisketterän arkkitehdin työkalupakkiin kuuluvat osallistavan suunnittelun perusteella laaditut selkeät visualisoinnit, joiden avulla ylläpidetään yhteistä tilannekuvaa ja mahdollistetaan tehokas sidosryhmien välinen viestintä.

Triari_Arkkitehti.png
Triari_kehityskonsultti.png

Kokonaisketterä kehityskonsultti

Kokonaisketterä kehityskonsultti auttaa organisaatiotasi tunnistamaan toiminnan pullonkaulat sekä niiden mahdolliset ratkaisut ja fasilitoi päätöksentekoa. Hän myös auttaa viemään valitut ratkaisut käytäntöön.

Triarin konsulteilla on yli 10 vuoden käytännön kokemus toiminnan kehittämisestä ja muutosten läpiviennistä vaativissa ympäristöissä.

Kehityskonsulttimme hyödyntävät laajasti Leaniä, Kokonaisketterää, palvelumuotoilua ja luovan ongelmaratkaisun menetelmiä - kuitenkin pitäen liiketoiminnan tarpeet ja käytännölliset ratkaisut tekemisen keskiössä.

Kurssit

Triari tarjoaa Kokonaisketterään liittyvää koulutusta. Kurssimme ovat tunnettuja siitä, että asiat esitetään selkeästi ja kurssien aikana saa runsaasti käytännön harjoitusta.

Kurssitarjontamme:

  • Kokonaisketterän perusteet

  • Kokonaisketterä konseptointi 

  • Kokonaisketterä arkkitehtuuri 

  • Kokonaisketterä palvelujohtaminen 

Ota yhteyttä ja sovi organisaatiollesi oma kurssi, tai osallistu julkiselle Kokonaisketterän perusteet -kurssille. 

Triari_kurssit.png
bottom of page